Unieke Proeverij

Exclusieve Brouwhuis aan de Werf bieren proeven tijdens de gezellige en leerzame proeverij van het Brouwhuis. Ferry & Lieke kiezen een selectie van de bieren die op dat moment in het assortiment zijn. Je krijgt vier proefglaasjes en bij ieder bier wordt een bijpassend gerechtje geserveerd. Een bierproeverij is mogelijk van 4 tot 20 personen en duurt ongeveer 1,5 uur. De bierproeverij is uit te breiden met een bierquiz! De kosten zijn €29,50 p.p.

 

 

bedrijfsuitje
familie-uitje
verjaardag
met vrienden

Leer brouwen onder professionele begeleiding

Een leuke dag waarbij je van alles leert over brouwen, vooral door ook gelijk toe te passen wat je leert. Ga zelf aan de slag onder professionele en gezellige begeleiding. Het beste bier brouw je zelf.

Een gezellige, goed
verzorgde dag

Georganiseerd door Ferry en/of Lieke kan je dag niet meer stuk. De dag is goed verzorgd met lunch of brouwers maaltijd bij ’s avonds brouwen en natuurlijk een toast met speciaalbier als afsluiting.

Kom na twee weken je
eigen bier bottelen

Na een dag of 14 gisten kan het bier worden gebotteld. Dan is het nog twee weken wachten tot het echt gedronken kan worden. De ‘tsssj’ die je hoort als je je eigen biertje opent, maakt het wachten waard.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Laat je gegevens achter en ontvang het laatste nieuws!