Unieke Proeverij

Exclusieve Brouwhuis aan de Werf bieren proeven tijdens de gezellige proeverij van het Brouwhuis. In combinatie met een lekker hapje ga je de lekkerste speciaalbiertjes van Brouwhuis aan de Werf proeven. Een proeverij is mogelijk vanaf 4 tot 20 personen en duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt vier proefglaasjes bier te proeven . Als je dat leuk vindt dan kan je ook de bierquiz doen! De kosten zijn €29,50 p.p.

bedrijfsuitje
familie-uitje
verjaardag
met vrienden

Leer brouwen onder professionele begeleiding

Een leuke dag waarbij je van alles leert over brouwen, vooral door ook gelijk toe te passen wat je leert. Ga zelf aan de slag onder professionele en gezellige begeleiding. Het beste bier brouw je zelf.

Een gezellige, goed
verzorgde dag

Georganiseerd door Ferry en/of Lieke kan je dag niet meer stuk. De dag is goed verzorgd met lunch of brouwers maaltijd bij ’s avonds brouwen en natuurlijk een toast met speciaalbier als afsluiting.

Kom na twee weken je
eigen bier bottelen

Na een dag of 14 gisten kan het bier worden gebotteld. Dan is het nog twee weken wachten tot het echt gedronken kan worden. De ‘tsssj’ die je hoort als je je eigen biertje opent, maakt het wachten waard.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Laat je gegevens achter en ontvang het laatste nieuws!