Ben je op zoek naar een teambuilding of uitje voor jou en je collega’s? Ga dan eens voor beerbuilding! Met beerbuilding ga je bij het Brouwhuis aan de slag met het maken van jullie eigen bierrecept.

Stel als team je eigen bierrecept samen aan de hand van een uitgebreide proeverij. Na een bierpresentatie en bierquiz ga je met elkaar in overleg om een bierrecept te ontwikkelen. Lukt het jullie om in goed overleg tot een teambier te komen?
Jullie starten met een uitgebreide proeverij in het gezellige proeflokaal van Brouwhuis aan de Werf. Onder het genot van verschillende speciaalbieren met bijpassende hapjes worden jullie meegenomen in het brouwproces en alle ingrediënten die gebruikt worden bij het brouwen. Ben je er achter wat smaakt en past bij jullie team? Dan ontwikkel je samen met hulp van de brouwmeester jullie eigen bierrecept.

Brouwhuis aan de Werf gaat het bier vervolgens voor jullie brouwen, mits jullie er zonder kleerscheuren vanaf gekomen zijn. Na ongeveer 5 weken krijg je je eigen sixpack bier!

Kom je beerbuilden, dan krijg je:

  • Een uitgebreide bierproeverij met bijpassende hapjes
  • Leuke uitleg over bier brouwen en de ingrediënten
  • Coaching om jullie eigen bierrecept samen te stellen
  • Jullie eigen, samen te ontwerpen etiket
  • Een sixpack van je eigen bier (per persoon)

En natuurlijk 3,5 uur plezier en de kans om elkaar nog beter te leren kennen!

Kosten: €85 p.p. (vanaf 6 personen)

Enthousiast of nog vragen? Gebruik de Whatsapp knop of bel Ferry 06-26706808